Winkel

De Loos Schoenen heeft zich gespecialiseerd in kinder- en tienerschoenen. U kunt erop rekenen dat u bij ons wordt geholpen door personeel dat goed is opgeleid en bovendien klant- en kindvriendelijk is. Onze medewerkers weten wat belangrijk is en houden ook rekening met uw wensen en die van uw kind.

Wat kunt u van ons verwachten?

Allereerst meten wij de voeten van uw kind op. Daarna wordt ook door middel van het passen van diverse schoenen de lengte en de breedte van de voeten bepaald. Dit is belangrijk omdat niet elke schoen hetzelfde "valt". Soms kan een schoen wat groter "vallen" en soms iets kleiner dan de aangegeven maat. Voor de breedte van de schoen geldt dat ook.

Door op deze wijze de lengte- en breedtemaat vast te stellen, kunnen wij goed beoordelen welke schoenen wel en welke niet geschikt zijn voor uw kind. Zo kiezen we samen, op een verantwoorde wijze, goed passende schoenen waarmee u en uw kind tevreden zijn.

Naast het aanmeten van schoenen helpen wij u ook wanneer er problemen met de voeten van uw kind zijn. Klachten of afwijkingen zullen wij beoordelen en proberen te verhelpen.

Verder kunnen wij u helpen met vakkundige schoenreparatie, bij onder andere van Bommel, Greve en van Lier.

Naast ons assortiment kinder- en tienerschoenen (maat 18 t/m 43) verkopen wij:

  • Antislipsokken
  • Rubberlaarzen
  • Pantoffels van het merk Giesswein
  • Falke (kinder)sokken (maat 19 t/m 42)